Csillagok

Angeline Jolie őszintén megnyílt fájdalmas válásáról

2016-ban jelentette be a válást a gyönyörű pár, akiket csak úgy emlegettek, hogy Brangelina, és akik 6 gyermeket neveltek közösen. A napokban Angelina Jolie hajlandó volt visszaemlékezni a múltra, és beszélni az akkor átélt fájdalomról, és a Brad Pittól való elválásról.

Angelina Jolie utoljára a Vanity Fairnek beszélt a Brad Pittel való kapcsolatáról. A friss válást követően a színésznő a gyermekeiért aggódott a legtöbbet, mert az egész válásban egy dolog számít csupán, hogy a gyerekek a lehető legkevésbé sérüljenek. Arról viszont, hogy ő, hogy élte meg a szakítást, csak annyit mondott, hogy megromlottak köztük a dolgok, de továbbra is barátok maradnak és próbálják összetartani a családot.

2008. május 15-én a cannes-i filmfesztiválon készített kép Angelina Jolie amerikai színésznőről és élettársáról, későbbi férjéről, Brad Pitt amerikai színészről. A színésznő ügyvédje, Robert Offer 2016. szeptember 20-án bejelentette, hogy Jolie válókeresetet adott be Pitt ellen. (MTI/AP/Matt Sayles)

Brad Pitt sem nagyon nyilatkozott a sajtónak a válás okáról. Utoljára viszont elismerte a Harper’s Bazaarban, hogy az alkoholproblémája volt az egyik komoly oka a családja széthullásának. Azóta Brad Pitt részt vett az elvonón, már tiszta, és igyekszik minél több időt szentelni a gyerekeire. Angeline viszont a napokban adott interjút a Madame Figaro magazinnak, ahol nyíltan és őszintén beszélt a válásáról. Elárulta, hogy szinte tönkrement bele. Nem is csoda, hogy akkoriban a színésznő veszélyesen soványra fogyott…

Fotó: EPA/MARTIAL TREZZIN

„Eddig nem igazán hittem a sorsban, de most úgy látom, átalakulási fázisban tart az életem, aminek oka van. Az utóbbi években teljesen elveszítettem önmagam, úgy éreztem egyre kisebbé és jelentéktelenebbé válok, de ezt igyekeztem titkolni. Szinte eggyé váltam az alázatosság, és a jelentéktelenség érzésével. Most próbálom újraépíteni önmagam. Felnőtté válásom során édesanyámért sokat kellett aggódnom, és nem akarom, hogy a gyerekeim is rá legyenek kényszerülve erre. Sok erőt adott, hogy kigyógyultam a betegségemből, ettől úgy érzem újra élek. Most szeretném megmutatni a gyerekeimnek, hogy még a legmélyebb szomorúságban is lehet találni örömöt. Próbálom megtalálni újra azokat a dolgokat, amik boldoggá tesznek, és örülök, hogy élek” – nyilatkozta a színésznő a magazinnak.