Csillagok

Lana Del Rey egy zsaruba szerelmes

Lana Del Rey az a fajta híresség, aki sohasem csinált nagy ügyet abból, hogy világszerte ismert énekesnő. Nem posztol a közösségi médiákon, nem visel elképesztően drága divatmárkákat, igazából lehet észre sem vennénk, ha elsétálna mellettünk az utcán. Talán ezért is szeretjük őt annyira.

Ettől függetlenül azért kíváncsiak vagyunk, hogy a szomorúan búgó hangú énekesnőnek van-e barátja. Lana Del Rey a szerelmi életében is éppoly hétköznapian cselekszik, mint ahogyan a sztár mivoltát kezeli. Az énekesnő új szerelme ugyanis egy zsaru. A férfi nem más, mint Sean Larks, becenevén „Sticks”.

Sticks nem csupán a filmvásznon, egy amerikai rendőrségi reality show-ban alakítja a rendőrt, hanem a való életben is nyomozó. Így Sean Larks hírességnek is számít, a civil élete mellett. Talán Lanának pont ez a kettősség tetszett meg a férfiban.

Lana del Rey amerikai énekesnő-dalszövegíró MTI/EPA/Nina Prommer

Nemrég a párt nem máshol, mint a New York-i Central Parkban kapták lencsevégre, ahol Lana a sármos, ősz hajú rendőr-nyomozóval nevet az őszi napfényben. A pár már nyíltan is vállalja, hogy romantikus szálak kötik össze őket, és az is lehet, hogy végleg egymásra találtak.

Lana Del Rey később a tőle megszokott könnyedséggel és szerénységgel erősítette meg, hogy a Sean Larks és ő, egy párt alkotnak.

„Jobban kicsíptem volna magam, ha tudtam volna, hogy fotóznak. Az a vicces, hogy évek óta randizok, de soha nem volt még ilyen, egyáltalán nem számítottunk rá, hogy lefotóznak minket. Hogy milyen egy zsaruval randizni? Ő egy nagyon jó zsaru. Átlátja a dolgokat és mindig mindkét oldalt megvizsgálja. Nem különösebben zavar, hogy az emberek érdeklődnek a magánéletem iránt. Engem is érdekel, mit visel Bob Dylan. Érdekelne, hogy zakót, vagy kabátot választott mára.” -mondta kissé ironikusan Lana Del Rey.

Abban biztosak lehetünk, hogy a pár nem fog éjjel-nappal az Instagramon képeket posztolni szerelmi életükről, hiszen ők nem tartják fontosnak, hogy a közösségi médián keresztül biztosítsák a nagyközönséget arról, hogy mennyire összeillenek. De abból, ahogyan a hétköznapinak számító Central Parkban együtt nevetnek a képen, nem is kell jobban bizonyítaniuk, hogy valóban szerelmesek egymásba. Reméljük hosszú távú lesz ez a kapcsolat.