Csillagok

Sztárok, akiknek szörnyű gyerekkoruk volt

Sok celebről nem gondolnánk, hogy nem mindig éltek csillogó, álomszerű életet. Pedig egyes hollywoodi csillagok már gyerekként is ittak és drogoztak, de van, aki szinte teljesen árván nőtt fel, és olyan is, akit megerőszakoltak kamaszként.

Jane Fonda

Jane Fonda világ életében támogatta a nemi erőszak áldozatait segítő szervezeteket, pár éve vallotta be a nyilvánosságnak, hogy gyerekként megerőszakolták, bár az esetről soha nem osztott meg több részletet. Ha ez nem lenne elég, 12 éves korában veszítette el édesanyját, és sokáig úgy tudta, hogy szívrohamban hunyt el. Csak később, felnőtt korában tudta meg édesanyja halálának valódi okát .Frances Fonda, aki többször is volt elmegyógyintézetben, egyik nap felvágta a saját torkát egy borotvapengével.

Drew Barrymore

Drew Barrymore azok közé a filmsztárok közé tartozik, akikre már egészen kicsi korukban hatalmas nyomás nehezedett, mert fiatalon a reflektorfénybe kerültek. A kis Drew 7 éves korában tűnt fel az E.T. című nagysikerű filmben. Ezután a kislány élete teljesen megváltozott, színész szülei is elvárták tőle, hogy minél több filmet elvállaljon, így nem tapasztalhatta meg, milyen gyereknek lenni. A hirtelen jött siker elől a kislány drogokhoz fordult. 12 éves korában már marihuánát szívott, 13 éves korára pedig súlyos kokain függővé vált. A fiatal tinédzser lányt elvonóra küldték, de később sem hagyott fel a lázadással, mert 17 évesen meztelenül pózolt az Interview magazinnak később pedig 19 éves korában újra megvált ruháitól a Playboy magazinnak.

Drew Barrymore a 74. Golden Globe Díjátadó Gálán már feledte a gyerekkor nehézségeit EPA/PAUL BUCK

Charlize Theron

Charlize Theron gyerekkorát akár fel is dolgozhatnák egy pszicho-thriller filmben. A színésznőnek ugyanis az anyja megölte az apját. Apja alkoholista volt, és rendszeren verte a feleségét Gerdát. Gerda egyik éjjel nem bírta tovább a bántalmazást, és amikor férje újra rátámadott volna, Gerda lelőtte. Charlize ekkor 15 éves volt. Az anya ellen végül nem emeltek vádat, önvédelemből elkövetett gyilkosságnak tekintették az ügyet.

Demi Moore

A gyönyörű színésznő élete szintén brutálisan indult. Demi Moore édesanyja súlyos alkoholista volt, a kislány szinte sohasem látta józanul anyukáját. Emellett édesapja bántalmazta őket. Az anya többször is öngyilkosságot kísérelt meg, egyszer, amikor Demi 12 éves volt, saját kezével piszkálta ki anyja torkából a gyógyszereket, és ezzel megmentette őt.

Demi Moore-nak szörnyű gyerekkora volt Fotó: EPA/PAUL BUCK

Az eset Moore állítása szerint még többször is előfordult. A színésznő nemrég nyilatkozott a Good Morning America című műsornak, a hamarosan megjelenő Inside out című életrajzi könyvéről, amiben arról is írt, hogy 15 éves korában megerőszakolták. Az eset úgy történt, hogy egy ismeretlen férfi felajánlott az alkoholista anyának 500 dollárt, ha megkaphatja a 15 éves Demit… Szinte hihetetlen, de az anya elfogadta az ajánlatot, és eladta a saját lánya szüzességét egy idegennek.