Csillagok

Vilmos herceg és családja megúszott egy tragédiát

Vilmos herceg, felesége Katalin és a gyerekek majdnem ugyanazzal a helikopterrel akartak utazni, ami egy éve zuhant le a Leicester City stadionja mellett, és amin mindenki meghalt.

A Mirror számolt be arról, hogy a szerencsétlenül járt helikopter pilótának jegyese egy nem mindennapi információt árult el. A hercegi pár és gyerekeik tavaly november elején mentek volna egy sétarepülésre a helikopterrel, mivel Vilmos igen jó viszonyt ápolt a pilótával, Eric Swafferrel.

Norfolk, 2018. december 14.A Kensington-palota által karácsony alkalmából közreadott kép Vilmos cambridge-i hercegről és feleségéről, Katalin hercegnőről, valamint gyermekeikről, Lajos hercegről (b2), valamint Sarolta hercegnőről és György hercegről (j) Norfolkban. A felvétel 2018 őszén készült.MTI/EPA/Matt Porteus

Mint ismert a helikopter 2018. október 27-én zuhant le a Leicester City stadionja mellett. A gépen a klub tulajdonosa, Vichai Srivaddhanaprabha és a pilóta mellett még hárman tartózkodtak, a szerencsétlenséget senki nem élet túl. A baleset okait azóta is vizsgálják, de úgy tűnik az már biztos, hogy nem a pilóta hibázott, hanem műszaki hiba állhat a háttérben.

Vilmos és családja talán bele sem gondolt még, hogy milyen szerencsések, vagy pont, hogy tudják, hogy az őrangyalaik résen voltak.