Csillagok

Brad Pitthez akar költözni a lánya

Milyen nehéz lehet egy szülőnek az a pillanat, amikor gyereke, aki mindössze 13 éves, azt mondja, hogy "anya, én nem veled, hanem apával akarok élni". Angelina Jolieval most éppen ez történt.

Angelina Jolie és Brad Pitt első saját gyermeke, Shiloh már 13 éves, de nem ez az első alkalom, hogy felhívta magára a figyelmet. A kislány alig volt 10 éves, amikor kijelentette, hogy nem szeretne kislány lenni. Nem is hord semmi lányos cuccot, sőt ránézésre is inkább egy fiúra hasonlít.

Angelina Jolie mellett Shiloh Jolie Pitt és Zahara Jolie Pitt Fotó: iStock.com

Bár hivatalosan eddig egyszer sem hangzott el nyilvánosan, hogy Jolie és Pitt lánya transznemű lenne, azért nagyon ebbe az irányba megy a dolog. De a szülőknek ez természetes, elfogadták, és ilyen szellemben nevelik. Még akkor is, ha a világ ezen meglepődik.

Az, hogy Shiloh el akar költözni az apjához mennyire természetes Angelinának, már más kérdés. Valószínűleg nem örül, már csak abból kiindulva, hogy az is mennyire megviselte, hogy szeptemberben fia, Maddox elköltözött egyetemi tanulmányai miatt Dél-Koreában. A színésznő akkor azt nyilatkozta, hogy tudja, hogy ez természetes lépés, de mégis sírással tölti a napjait.