Csillagok

Durva főszerepet kapott a Gucci-filmben Lady Gaga

Lady Gaga a Csillag születik sikere után újra színésznőnek áll. Ő fogja játszani Ridley Scott új filmjében a "fekete özvegyként" elhíresült Patrizia Reggianit, az 1995-ben meggyilkolt Maurizio Gucci olasz divatcsászár volt feleségét.

Patrizia Reggian sohasem ismerte el, hogy megbízást adott volt férje megölésére, de mégis 18 évet töltött egy olaszországi börtönben, ahonnan 2016 októberében szabadult. A most hetven éves nőt 1997-ben tartóztatták le és huszonhat év börtönre ítélték, de jó magaviselete miatt előbb kiengedték.

Itt lőtték le Maurizio Guccit Fotó: iStock.com/Cineberg

Reggian a Gucci divatház alapítójának unokájával Maurizio Guccival 1973 és 1985 között házasok voltak. Válásuk után tizenkét évvel viszont Mauriziót milánói irodája bejáratánál lelőtték, a gyilkos megsebesítette az épület portását is, az ő tanúvallomása segített a bérgyilkos és megbízói azonosításában. Az MTI beszámolója szerint Reggiani több százmillió lírát fizetett volt férje megöléséért. Az olasz sajtóban “fekete özvegynek” elkeresztelt nőt a vád szerint narcisztikus bosszú vezérelte.

Lady Gaga újabb főszerepre készül Fotó: EPA/JASON SZENES

Ezt a nőt fogja alakítani Ridley Scott filmjében Lady Gaga, aki maga is olasz származású. Az énekesnőt már a Csillag születik című filmben nyújtott alakításáért is Oscar-díjra jelölték a legjobb női főszereplő kategóriában, most pedig egy újabb izgalmas szerepet sodort elé az élet.

A Gucci-film címéről és megjelenési dátumáról egyelőre nincsenek információk – írja az MTI, de izgatottan várjuk nem csak az infókat, de a filmet is.