Csillagok

Ezek a sztárok örökre meggyűlölték egymást

Sosem gondolnánk, amikor egy filmet nézünk, hogy a legjobb barátnőket, vagy a szerelmespárokat alakító színészek a valóságban ki nem állhatják egymást, mert olyan élethűen alakítják a szerepüket.

Ezek a színészek olyan tehetségesnek bizonyultak, hogy egy pillanatra sem merülne fel bennünk, hogy annyira gyűlölik a partnerüket, hogy a jelenetekben való dialógokon kívül egy szót se hajlandóak a másikhoz szólni. Íme 3 színész duó, akik örökre meggyűlölték egymást.

Kim Cattrall és Sarah Jessica Parker a film második részének forgatásán, azóta dúl a harc
fotó:fotó: iStock.com/JimHelmes

Kim Cattral és Sarah Jessica Parker
2017-ben Kim nyilvánosan és őszintén elmondta, hogy ki nem állhatja a Szex és New York másik sztárját, Sarah Jessica Parkert. A rajongóknak ez felfoghatatlan lehet, mert ez a két hölgy a női sorozatok világában talán a leghíresebb barátnő páros, a valóságban azonban ellenkezőleg alakult. Kim azért utálta meg sorozatbeli partnerét, mert az állítása szerint arrogánsan és főnökösködően viselkedett az évek során, és nem mellesleg kétszer annyi gázsit erőltetett ki magának, mint amennyit Kim kap. Az pedig már csak hab a tortán, hogy Kim szerint, Jessica Parker a nyilvánosság előtt álszent módon azt állítja, hogy ők négyen, a legjobb barátok az életben is. Persze az érem másik oldalát nem ismerhetjük, és SJP továbbra is azt állítja, neki semmi baja sincs a Samanthát alakító színésznővel, sőt, nagyon is kedveli őt.

Nick Nolte és Julia Roberts
Azt is feltételezhettük volna, hogy ez a két szívtipró színész a végén összejönnek, de sajnos a Zűr bajjal jár című film forgatásán ennek a párosnak egyenesen mérgezővé vált a viszonyuk. A filmet elképesztően nehezen tudta befejezni a stáb, mert a két színész még a közös jelenetek erejéig sem bírtak együtt dolgozni, és külön-külön akarták felvenni azokat. Nick Nolte a színésznőt hisztis kis primadonnának nevezte, Julia Roberts, pedig egyenesen gusztustalannak nevezte a színészt. Az biztos, hogy ezt a két csodás színészt többé nem fogjuk egy filmben látni.

Claire Danes és Leonardo DiCaprio
Ez a gyönyörű két ember hol is máshol gyűlölhették volna meg egymást, mint a világirodalom leggyönyörűbb szerelmi történetének eljátszása közben! DiCaprio és Danes a Rómeó és Júlia forgatásán annyira nem jöttek ki, hogy a dialógokon kívül nem is voltak hajlandóak kommunikálni egymással. Claire Danes azt állította, hogy nehezére esett DiCaprióval játszania, mert a férfi túlságosan éretlennek bizonyult Rómeó szerepéhez. DiCaprió erre pedig azt vágta vissza Claire-nek, hogy ő meg túlságosan karót nyelt és merev, ahhoz, hogy átélhesse a szenvedélyt és a szerelmet.