Csillagok

Robert Pattinson minden nap több órát gyúr

Robert Pattinson már minden nap órákon át gyúr és egy 8. fokozatú piros és feketeöves brazil dzsiudzsicu oktatóval, Rigan Machadóval készül Gotham gonoszai ellen.

Robert Pattinson nagyon készül a Batman szerepére. Az edzőj Vin Diesel és Charlie Hunnam mestereként is dolgozott, úgyhogy ebből a szempontból már meg is nyugodhatunk: az új Batman legalább olyan kemény lesz, mint amilyen Ben Affleck lett volna.

Fotó: iStock.com/Denis Makarenko

A nagy kérdés persze az, hogy kivel kell majd összemérnie az erejét. Egy ideig arról szóltak a hírek, hogy Jonah Hill gonoszt alakít majd, de ő végül is nem vállalta a szerepet. Az viszont egyre valószínűbb, hogy emellett a Batman mellett Andy Serkis játssza majd Arthurt, a hű inast. Az sem tűnik lehetetlennek, hogy Colin Farrell lesz Pingvin, de az már biztos, hogy Paul Dano lesz Riddler, és Zoe Kravitz bújhat a Macskanő feszes bőrszerkójába – ez a figurát 2012-ben Anne Hathaway, előtte Halle Berry és Michelle Pfeiffer is alakította.

Jeffrey Wright már le is szerződött Gordon felügyelőnek. A stáb nagyjából tehát összeállt, de erre nagy szükség is van, hiszen a tervek szerint januárban kezdődik a forgatás: Robert Pattinson végre megmutathatja, mennyit fejlődött dzsiudzsicuban, és azért elég kíváncsiak is vagyunk az izmaira.