Csillagok

Nem a legjobb a kapcsolat Demi Moore és a lányai között

Nemrég a Facebook Watchon futó Red TableTalk kerekasztal-beszélgetésén Rumer és Tallulah Willis beszéltek édesanyjuk, Demi Moore önéletrajzi könyvéről, és sok mindenre fény derült.

Demi Moore nem árul zsákbamacskát az Inside Out című könyvében. Ebben a kitárulkozó önéletrajzi könyvben, nem csak arról írt, hogy az esküvője előtti éjjelen megcsalta Freddy Moore-t, aki az első férje volt, hanem azt is, hogy 15 éves korában megerőszakolta egy férfi, aki ezért az anyjának fizetett.

Demi Moore és a lányai Fotó: iStock.com/Featureflash Photo Agency

Demi Moore három lányából ketten, Talullah és Rumer, életükben először beszéltek a nyilvánosságnak az anyjukkal való kapcsolatukról. Tették ezt annak apropóján, hogy az Inside Out című könyvben ők is először tudtak meg olyan részleteket az anyjuk korábbi életéről, amikről addig sohasem hallottak.

Rumer Willis többek között arról beszélt, a Red Table kerekasztalán, hogy mennyire nehezen élte meg, hogy a szülei elváltak, és pláne azt, hogy ezután anyja a Bruce Williss-nél a jóval fiatalabb Ashton Kutcherhez ment feleségül. A lány arról is nyíltan beszélt, hogy amikor megtudta, hogy anyja teherbe esett Kutchertől, úgy érezte, elárulták, és valamit elvettek tőle. A magzatot Moorék végül elvesztették.

Tallulah Belle Willis pedig azt mondta, hogy valamiféle távolságot éltek meg végig kiskorukban a testvérével az anyjukkal szemben, mivel az sosem beszélt nekik a múltjáról. Sőt, volt idő, hogy bár tisztelték anyjukat, de a Demi személyiségére jellemző keménységet, és erőt ijesztőnek találták. A lányok bevallották, hogy volt idő, hogy féltek az erős anyjuktól.