Csillagok

A fiatal színésznő elárulta, hogyan vették rá a meztelenkedésre

Kitálalt Emilia Clarke, arról, hogyan vették rá pályája elején, hogy meztelenre vetkőzzön egy szerep kedvéért. Mindez persze a Trónok harca forgatásán történt.

A Trónok harca indulásakor Emilia Clarke 25 éves volt, és nagyon szerepálma nem is lehetett volna, mint a Daenerys Targaryen karaktere, ami kétségtelenül a világhírnevet is meghozta számára. Ám a színésznőt egyből a mély vízbe dobták, hiszen több olyan jelenete is volt az első évadban, hogy meztelenül kellett megjelennie a kamera előtt.

Fotó: iStock.com/Andrea Raffin

Emilia az Armchair Expert című podcastben elmondta, hogy habár rettegett ettől, de a rendezők meggyőzték azzal, hogy a nézők csalódnának benne, ha nem vállalná be ezeket a jeleneteket.

„Frissen végzett dráma tagozatosként munkának tekintettem erre, ha benne van valami a forgatókönyvben, akkor azt meg kell csinálni. Ezt meg azt kell megtennem, és akkor biztosan minden rendben lesz. Még sosem voltam ilyen jellegű filmforgatáson előtte. Előtte csak két forgatáson vettem részt, erre ott termettem meztelenül egy csomó ember előtt” – mesélte a színésznő, aki azt is elárulta, hogy amikor később ugyanezzel a szöveggel akarták levetkőztetni, már kész válasza volt: “B….átok meg!”