Csillagok

Megőrül a világ Dwayne Johnson és Danny DeVito közös felvételeiért

Az idős színészt a 75. születésnapján köszöntő fekete-fehér felvétel 3.5 millió kedvelésnél tart az Instagramon, de a többi kép és videó is elképesztően népszerű.

Dwayne „The Rock” Johnson a világ egyik legnépszerűbb színésze, Instagramon is több mint 160 millióan követik. De szerintünk nem csak ez az elképesztő rajongótábor áll amögött, hogy mennyire népszerűek barátjával, Danny DeVitóval közös képeik – például az a fekete-fehér felvétel, amellyel az izomkolosszus a válláig sem érő világsztárt a 75. születésnapján köszöntötte, rövid időn belül több mint 3.5 millió szivecskét kapott a népszerű fotómegosztó közösségi oldalon.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Twinning and Winning. Happy Birthday to the real star of our upcoming #JumanjiTheNextLevel, the one and only, Danny DeVito. This role required me to be deep inside you. Excuse me, that came out horribly wrong 🤦🏽‍♂️ This role, required me to EMBODY you and eventually became one of the BEST TIMES I’ve ever had playing a character in my career. But the best part of it all, has become our unlikely, yet beautiful bond we’ve formed. @kevinhart4real who? Exactly. Happy Birthday, my friend. And you’re absolutely 100% right – life is a gift and sometimes we forget that. Cheers to the gift of life 🥃 #HappyBirthdayDannyDeVito @hhgarcia41 📸

therock (@therock) által megosztott bejegyzés,

A képet az új Jumanji-filmet is jegyző producer, Hiram Garcia készítette, aki nem sokkal ezután még egy felvételt feltöltött a párosról Instára – cikkünk születésének pillanatáig ez valamivel több mint 11 ezer szivecskét söpört be. A Szikla oldalán 2.6 millió kedvelésnél tart.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

When you get on a plane with these two it means one thing. #JUMANJI global press tour begins NOW! ⠀⠀ @therock #DannyDeVito @leicacamerausa #Leica #LeicaQ2 @jumanjimovie

Hiram Garcia (@hhgarcia41) által megosztott bejegyzés,

De ezt is tudja fokozni: The Rock a héten feltöltött egy olyan videót is, amiben a Jumanju sztárjait és két Danny-t is bemutat, DeVitót és Glovert, ennek nézettsége már a 18 milliót is átlépte.

Hiába, a világ imádja ezt a párost, és nagyon várják a következő mozikba kerülő új Jumanji-filmet, aminek az előzetesét itt nézheted meg: