Csillagok

Ezek a sztárok nem voltak hajlandók meztelenkedni a kamerák előtt

Hollywoodban szinte lehetetlen kivédeni, például egy szex jelenetben, hogy a színésznők ne villantsák meg bájakat. Ezek a színésznők viszont kötötték az ebet a karóhoz, és soha nem vetkőztek le egy jelentben, és valósínűleg már soha nem is fognak.

Íme három színésznő, akik bebizonyították, hogy attól még lehet sikeres valaki, mert kiáll az elvei mellett.

Sarah Jessica Parker amerikai színésznő Prabal Gurung tervező bemutatóján a New York-i divathéten. Fotó: EPA/ALBA VIGARAY

Sarah Jessica Parker
A tény, hogy pont a Szex és New York sztárja sosem vetkőzött le teljesen azért is meglepő, mert rajta kívül mind három színésznő megmutatta legalább a melleit egy jelenet során. A Samanthát alakító Kim Cattrall pedig többször is teljesen lemeztelenedett. 2016-ban Parker úgy nyilatkozott, hogy minden embernek van valamilyen dilije, van, aki ahhoz ragaszkodik, hogy fehér gyertyái legyenek otthon, ő pedig, ahhoz, hogy sosem fogja levenni a ruháit a kamerák előtt. A színésznő továbbá még azt is elárulta, hogy nem túl büszke a testére, és nincs az a pénz, ami elég lenne, hogy ő meztelenül tetessen szeretkezést valakivel a kamerák előtt.

Mila Kunis
A Barátság extrákkal című filmben a színésznőnek fenék dublőrt kértek fel a forgatás során, amikor egy jelenetben a popsiját láthatjuk. A Fekete hattyú című pszicho-thrillerben pedig állítólag össze is veszett a rendezővel, mert nem akarta megmutatni a melleit az egyik jelenetben, amikor Natalie Portmannal volt szex-jelenete. A színésznő azóta is kiáll a meggyőződése mellett, pedig többször is keveredett már emiatt konfliktusba a rendezőkkel.

Fotó: iStock.com/taniavolobueva

Julia Roberts
Julia Roberts már 1990-ben leült az ügyvédjével, és belefoglaltatta a szerződésébe, hogy soha az életben nem fogja kitenni a kirakatba a bájait. A Micsoda Nő című nagysikerű filmben, Juliának még a ruha próbálós jelentnél is dublőrje volt, pedig ott csak fehérneműig kellett volna levetkőznie. Julia Roberts így vélekedik a filmbeli meztelenkedésről: ruhában színészkedni előadás, meztelenül színészkedni pedig dokumentáció.