Csillagok

Az énekesnő, aki megdöntötte Michael Jackson rekordját

Taylor Swift megdöntötte Michael Jackson eddigi díjrekordját az Amerikai Zenei Díjak (AMA) gálaestjén. Az énekesnő a vasárnap esti Los Angeles-i ceremónián pályafutása a 25. trófeáját is begyűjtötte

Az Amerikai Zenei Díjak átadója hatalmas esemény Amerikában. A díjazottakról a rajongók szavazatai döntenek. A Los Angeles-i Microsoft Színházban megrendezett háromórás gálán Swift az év előadója és az évtized előadója kategóriát is megnyerte, emellett ő lett a szavazók kedvenc pop/rock női előadója, kedvenc felnőtt kortárs előadója, és Love című albumát választották a rajongók a kedvenc pop/rock lemezüknek – számolt be róla az MTI.

Taylor Swift halmozza az elismeréseket Fotó: EPA/MIKE NELSON

A 29 éves énekesnő az év előadója mezőnyben olyan sztárokat utasított maga mögé, mint Ariana Grande, Drake, Halsey és Post Malone. A 25. trófea azért is nagy szám, mert ezzel megelőzte Michael Jacksont, aki pályafutása alatt 24 díjat zsebelt be.

Az év új előadója díjat egyébként Billie Eilish vehette át. A 17 éves énekesnő, aki a színpadra lépve All the Good Girls Go to Hell című számát adta elő, a rajongóktól a kedvenc alternatív előadó díjat is megkapta, így már most érdemes figyelni rá, talán pont ő lesz az, aki majd Taylor Swift rekordját is megdönti.