Csillagok

Sopronba érkezik Lenny Kravitz

Tucatnyi világsztár érkezik jövő nyáron Sopronba, többek között Lenny Kravitz, Marshmello, Passenger és Yungblud.

A Telekom VOLT fesztivál idén is hozza a jól bevált receptet, mely szerint a műfajok széles, világsztárokkal dúsított tárházát vonultatja fel Sopronban, 2020. július 1. és 4. között.

Az első bejelentés tucatnyi nevet számlál, benne az amerikai poprock-szupersztár, az elmúlt három évtized egyik legsikeresebb előadója, Lenny Kravitz. De további sztárokat is felvonultatnak, mint például a legnagyobb közösségi oldalon 2 milliós táborral bíró, és a legnagyobb videomegosztó site-on 300 milliós nézettséget súroló pillecukorfejű zseni, Marshmello vagy a brit indie-folk énekes-dalszerző csodagyerek, Passenger.

Megbízhatóan hozza a klasszikus rockot – Taylor Momsent ex-színésznővel az élen – a The Pretty Reckless, érkezik a fiatalság szószólója, egy igazi extravagáns színpadi jelenség, Yungblud, szintén hazánkba érkezik a brit vloggerből lett rapper, Scarlxrd. Fellép Sopronban a dance, elektro-, és progresszív house-ban utazó zenei társulás, a Nervo, itt lesz a Faithless Dj Set valamint LTJ Bukem & Roni Size. Élő produkcióval érkezik a walesi Dj/producer, High Contrast, jön a dubstep, drum and bass és drumstep tempót hozó Dirtyphonics és a legfrissebb bejelentést zárja a dubstep és drum and bass producer/DJ, Funtcase.

A VOLT Fesztivál minden évben fontos kérdésekre irányítja a közönsége figyelmét. “2019-ben az autizmus ügye és a tanárok nagyobb megbecsülése volt a fő téma, 2020-ban a környezetvédelem és a fenntarthatóság kerül fókuszba.”- mondta el Lobenwein Norbert, a VOLT alapítója. Ennek jegyében a nemzetközileg ismert és aktív Plant for the Planet mozgalomhoz kapcsolódnak és a tervek szerint az early bird akcióban megvásárolt bérletek után 1-1 fát ültetnek Magyarországon a szervezettel és gyerekekkel közösen.