Csillagok

Meghan hercegné megint besokallt

Harry és Meghan élete lehetne egy tündérmese is, de a brit királyi családhoz tartozni ettől sokkal fáradtságosabb feladat. Meghan hercegnét nagyon sok támadás éri mostanában a magánéletével kapcsolatban, és már abból is elege van, hogy folyton Katalinhoz hasonlítják.

A Daily Mail értesülése szerint Meghan teljesen besokallt attól, hogy állandóan Katalinhoz hasonlítják. Az udvarban egyre többen azt beszélik, hogy Meghan egyszerűen nem illik bele a királyi környezetbe, míg Katalint egyenesen a királynőségre készítették fel.

Fotó: EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA

„Meghan előtt kristálytiszta, hogy mik a szerepek, és hogy Katalinból királyné válik egyszer” – nyilatkozta egy bennfentes a People magazinnak, aki azt is elárulta, hogy Harry és Meghan direkt nem akarnak megfelelni a királyi előírásoknak, hiszen úgyis tudják, hogy az ő esetükben elnézőbbek az emberek, mint a leendő királyi pár esetében, vagyis Vilmost is Katalint nézve.

Azért lehet ebben valami, hiszen Harryék már az első gyerekük születésénél is számos királyi protokollt megszegtek, míg Vilmosék mind a három gyereket az előírások szerint jelentették be, mutatták be stb. Harry és Meghan mindig csak a „második” lesz, és úgy tűnik ezt éppen Meghannek nehezebb megszokni. Sokak szerint talán épp amiatt, hogy az egykori színésznő megszokta, sőt igényli is a népszerűséget és a csillogást. Azért sok rajongó pont azért drukkol, hogy boldogan és békésen, teljes nyugalomba éljenek a kis Archie-val.