Csillagok

37 év után karácsonyi változatban tér vissza a szupercuki földönkívüli

Nem akárhogy tér vissza E.T, mindenki kedvenc földönkívülije. Az NBC Universal égisze alá tartozó philadelphiai Comcast tv-társaság egy promóciós kisfilmet készített vele, amely a család fontosságára hívja fel a figyelmet.

Egy hóember mögül lép elő abban a 4 perc 18 másodperces videóban E.T., a földönkívüli, aki 37 évvel később azért jött vissza a földre, hogy meglátogassa régi barátját, Elliottot – számolt be róla a Just Jared.

Fotó: iStock.com/ Anton_Ivanov

A kisfilm – amely azt hirdetni, hogy mennyire fontos a család és az ünnepek alatti, akár televíziózással együtt töltött közös idő – azonnal a nézők kedvence lett, mert már 8 millió körül jár a Youtubon a nézettsége.

E.T. egyébként megismerkedik a 37 év alatti technológiai fejlődéssel, többek között az internettel, illetve megismeri Elliott új családját is. Sőt, a legendás égben kerékpározós jelenetet is megidézték, de most már nem Elliott, hanem Elliott gyerekei bicajoznak a levegőben E.T.-vel.

A korabeli filmben a főszereplőt alakító Henry Thomas így foglalta össze a kampányfilm lényegét: „A rajongók úgy kapnak egy speciális folytatást, hogy nem lesz rossz érzésük a tekintetben, hogy ez a kisfilm rombolja-e a mítoszt, avagy sem.”