Csillagok

Főzőműsorban szerepel Vilmos és Katalin

Számos jótékonysági szervezet munkáját segíti Katalin és Vilmos herceg, és ennek jegyében most sütni is megtanultak. Legalábbis egy főzőműsor vendégei voltak, és persze kötényt is ragadtak.

Az Egyesült Királyságban rengeteg szervezet, önkéntes dolgozik azért az ünnepek során, hogy a legnehezebb sorsú emberek számára is étel kerüljön az asztalra a karácsonyi időszakban. Az adományozásnak külön hagyománya van, és ebből a királyi család tagjai sem szeretnek kimaradni.

Fotó: iStock.com/Haun Jeffers

 

Katalin és Vilmos idén úgy gondolták, ezeket az önzetlen embereket jutalmazzák meg, és szerveznek számukra egy fogadást, amivel megköszönik a munkájukat.

A finomságokat – amivel hálálkodni akarnak a „Berry Royal Christmas” című főzőműsorban készítették el, amit december 16-án be is mutat a BBC. A 84 éves Mary Berry egyébként az egyik legnépszerűbb angol gasztrogurunak számít, így Katalinék tökéletes kezekbe kerültek.

Azért jegyezzük meg azt is, hogy a hercegi pár mennyire elegáns volt még sütés közben is. Mind a ketten alkalmazkodtak a karácsonyi hangulathoz, Katalin egy piros ruhában, apró mintákkal, míg Vilmos egy ingben és bordó pulcsiban nyomta. Na jó, a kötény meg csak plusz volt… Szerintünk mindenkinek jól állt.