Csillagok

Brad Pitt bevallotta, hogy mikor sírt utoljára és miért nyúlt az alkoholhoz

A világhírű színész alkoholproblémáiról sokáig nem is tudtak a rajongók, pedig Brad Pitt nem csak az alkohollal, hanem esetenként a droggal is küzdött. Hogy miért, azt most az egyik bulvárlapnak elárulta.

A The Sun számolt be arról, hogy Brad Pittnek hihetetlen kitárulkozása volt, és most őszintén elmondott mindent, hogy mikor és miért nyúlt az alkoholhoz. Sokan arra gyanakodtak, hogy már Jennifer Anistonnal való házassága idején is voltak problémái az itallal, de most kiderült, hogy az Angelina Jolieval való válása viselte meg ennyire.

Fotó: EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA

Pitt elárulta, hogy akkor kezdett alkoholizálni, amikor érezte, hogy közeleg a házasságuk vége. A fájdalmas érzelmek elől az italba menekült, persze tudta, hogy ez a legrosszabb megoldás.

Sőt, az őszinteségét azzal is fokozta, hogy elmesélte: több mint húsz éve nem sírt, de a válásuk után ezt sem tudta megállni, és olykor ejtett néhány könnycseppet, mert nem akarta, hogy így legyen vége a szerelmüknek. A két színész a gyermekelhelyezésről egyébként a mai napig nem kötött egyességet.