Csillagok

Sztárpárral forgat Mikulásos filmet a Reszkessetek betörők rendezője

Kurt Russell és Goldie Hawn nemsokára Mr. és Mrs. Clausként fog parádézni, Chris Columbus veterán rendező keze alatt. Egy romantikus cukiság van kilátásban!

2018-ban váratlanul nagy siker lett a Netflixen a Christmas Chronicles első része, melyben Kurt Russell vitte a prímet. A Christmas Chronicles 2. részében a 68 éves színésznek párja is lesz. A Mikulásos film folytatásában: élettársa is csatlakozik hozzá, persze, hogy feleségként.

Fotó: instagram.com/goldiehawn

Érdekesség, hogy Kurt és Goldie bár 35 éve él együtt eddig még nem házasodtak össze. Bár idén, pont fiuk esküvőjén kedvet kaptak hozzá, és még idénre tervbe vették a nagy eseményt, most mégis inkább a filmforgatással vannak elfoglalva.

Chris Columbus neve nagyon is jól cseng a sikerfilmek terén. Ő rendezte a Mrs Doubtfire, a Reszkessetek betörők és az első két Harry Potter filmet is. A rendező szeret is együtt dolgozni a sztárpárral. Sőt, valahol várható is volt ez a fordulat, hiszen Hawn egy pillanatra már felbukkant az első epizód végén is, így várható volt, hogy ha lesz folytatás, akkor abban is benne lesz.

De visszatér Darby Camp (Kate), Kimberly Williams Paisley (Claire) és Judah Lewis (Teddy) is, illetve két új szereplő is becsatlakozik: Julian Dennison (Belsnickel) és Jahzir Bruno (Jack) személyében. A rossz hír viszont annyi, hogy ezt a karácsonyos filmet idén még nem fogjuk nézni, a forgalmazó csak 2020 év végére tervezi a bemutatót.