Csillagok

Meryl Streep és Emma Watson a 19. században is megtalálták a helyüket

New Yorkban már bemutatták a Kisasszonyok című filmet, melynek négy főszereplője talán a ma négy legnevesebb fiatal színésznő.

A múlt heti New York-i premierről a divatbloggerek legalább annyit írtak, mint a filmesek. Nem is csoda: A Kisasszonyok négy főszereplője közül a főfőszerepet játszó Saoirse Ronant a 25. születésnapja előtt már három alkalommal jelöltek Oscarra, most ezért a filmért jó eséllyel begyűjti a negyedik jelölését is. Mellette Emma Watson, Florence Pugh és Elza Scanlen játszik a filmben.

Fotó: InterCom

A négy 19. századi lánytestvér kalandjainak és szerelmeinek történetében ráadásul Laura Dern és Meryl Streep valamint Timothée Chalamet is fontos feladatot kapott… A gálavetítés nemcsak a sok sztár, hanem fantasztikus ruháik miatt is emlékezetes lesz. Emma Watson az újságíróknak azt is elárulta, hogy a filmben is gyönyörű ruhákat hordtak. „A forgatáson azt tanultam meg, hogy fűzőt hordani borzasztó. És azt, hogy mégis megéri…” – mesélte a színésznő.

A bemutató után néhány nappal ráadásul az is kiderült, hogy a film két Golden Globe-jelölésben részesül: a Hollywoodba akkreditált külföldi újságírók elitklubja Saoirse Ronan mellett a zenét szerző Alexandre Desplat munkáját is a legjobbak közé emelte. A Kisasszonyok hazai bemutatója január 30-án lesz.