Csillagok

41 év után vették fel a legendás ruhadarabokat a Grease sztárjai

Először öltözött a Grease jelmezébe Olivia Newton-John és John Travolta, 41 évvel a film bemutatása után. A 71 éves Newton-John és a 65 éves Travolta egy floridai közönségtalálkozó kedvéért öltötték magukra a kultikus ruhákat.

A tökéletes Sandy és Danny, így lehetne őket jellemezni. Az 1978-as musical Danny Zuko (John Travolta) és Sandy Olsson (Newton-John) középiskolás szerelméről szól, és nem csak a musical, hanem a színészek népszerűsége is töretlen azóta.

Olivia Newton-John a közönség nagy meglepetésére a sárga szoknya, fehér blúz és kardigán kombinációban, míg John Travolta a fekete farmer, bőrdzseki szettben lépett fel a Meet n’ Grease nosztalgia koncert esten a floridai Coral Sky Amphitheaterben – számolt be róla a Just Jared.

A most hordott darabokról azért azt nem tudni, hogy mennyiben teljesen eredetiek, de Oliviának például az a fekete bőrdzseki, amit a filmben viselt. Sőt, azért is különleges a kabát, mert novemberben a rákbetegek gyógyulásáért – hiszen ő maga is ebben szenved – elárverezte, majd vissza is kapta a 243 ezer dolláros ruhadarabot.

A legendás ruha még viaszszoborként is megvalósult Fotó: iStock.com/Gregorio Koji

Azért a mostani fotókat nézve azt is mondhatjuk, hogy akár ma is eljátszhatnák ezt a szerepet, csak a tinikor van már kicsit távolabb tőlük. De Olivia még mindig bájos, Travolta pedig még szexisebb lett.