Csillagok

Ilyen gyönyörű II. Erzsébet királynő karácsonyfája

Idén vörös bársonnyal és arany díszekkel dekorálták II. Erzsébet királynő és Fülöp herceg otthonát, a Windsori kastélyt.

Az ünnepi díszítés színeire ezúttal Viktoria királynő és férje, Albert herceg születésének 200. évfordulója alkalmából került sor – számolt be róla az Express. Az igazán ámulatba ejtő fa ezúttal is a Szent György teremben kapott helyet, amely egészen eddig a Windsor Great Parkban nevelkedett. Az üvegdíszek, bársonyos gömbök meseszépek, olyan igazi klasszikus karácsonyi feelinget biztosítanak.

Egy másik 4,5 méter magas fa a Crimson teremben került felállításra, mely az egyetlen olyan része a kastélynak, ami a téli időszakban várja a látogatókat. Természetesen ez is gyönyörű, és az biztos, hogy sok fotó fog a fa előtt készülni.

Fotó: instagram.com/theroyalfamily/@royalcollectiontrust

A királyi család a szentestét egyébként a norfolki Sandringhamben található kastélyban ünnepli, a királynő az ünnepi időszak további részét viszont már windsorban tölti. Bár hiányzók majd akadnak: a palota hivatalosan még nem erősítette meg, de Harry és Meghan valószínűleg Kaliforniában karácsonyoznak Doria Ragland otthonában. A hercegi pár szóvivője elmondta, hogy nem először fordul elő a királyi családban, hogy egy-egy tag nem követi a szigorú hagyományokat, és máshol tölti az ünnepeket. Vilmos és Katalin 2012-ben, 2014-ben és 2016-ban hagyta ki a sandringhami utazást, és látogatták meg a hercegné családját.