Csillagok

Harmadik szülése után gyorsan visszanyerte bomba alakját a színésznő

Kate Hudson a 2000-ben vált széles körben ismertté, miután eljátszotta Penny Lane szerepét a Majdnem híres című filmben, ami Oscar-jelölést hozott neki. A színésznő viszont már háromgyerekes anya, és bizony, van miért tisztelni.

Kicsivel több, mint egy éve, hogy megszületett Kate Hudson harmadik gyermeke, a kis Rani Rose. Terhessége alatt többször posztolta, hogy bizony nem tagad meg magától semmi finomságot, és nem kevés kiló szaladt fel rá. De azt is tudta, hogy le fogja adni, viszont ezúttal nem kapkodott, hanem átgondolt fogyókúrába kezdett.

Fotó: iStock.com/Tinseltown

“A második fiammal, Binggel hat hónap alatt megszabadultam a kilóktól, de ezúttal nem. Most egy évig tartott. Okosabban kezdtem meg a fogyókúrát, így pedig nem is fogok visszahízni” – mesélte a színésznő a People magazinnak. Most nem is annyira diétázik, inkább életmódot váltott: egészségesebb ételeket eszik, és rendszeresen edz.

Az idén 40 éves színésznő 2004-ben lett először édesanya, majd 2011-ben másodszor. Rani Rose 2018-ban született, és ez az idő is kellett ahhoz, hogy Kate tudatosabb és érettebb legyen, és ugyanezt javasolja minden kismamának.