Csillagok

A királyi család négy generációja együtt főzött

Imádnivaló képeket osztottak meg a királyi család karácsonyi készülődéséről. Négy generáció, II. Erzsébet együtt főzött fiával Károly herceggel, unokájával, Vilmossal és dédunokájával,Györggyel.

Láthatóan a hatéves herceg élvezte a legjobban a sütést, amiben a királyi család négy generációja is részt vett. A karácsonyi puding elkészítését pedig szépen végigdokumentálták.

Fotó: Daily Mail

Elképesztően aranyos, ahogy a kicsi belelkesülve keveri a tálkában a pudingot, de szívmelengető az is, ahogy II. Erzsébet ránéz a legkisebb hercegre. Nem lehet mondani, hogy a nagyapa vagy az apa nem segített neki, mindenki kivette a részét a munkából.

Mindenki legnagyobb örömére, de főleg Vilmosének, a fiatal herceg még a pólóját is tökéletesen tisztán tudta tartani, annak ellenére, hogy nem viselt kötényt, és még az ingujját sem tűrte fel.

Fotó: Daily Mail

A királynő és a három herceg a csodálatos Zeneteremben, a Buckingham-palota 19 szobájának egyikében készítették el a süteményt, méghozzá abba, amelyikben Vilmost megkeresztelték.

Fotó: Daily Mail

A szokásos karácsonyi fotózásoktól eltér ez a fotósorozat, amit majd karácsonyi üdvözlőlapként is felhasználnak, hiszen egy egészen őszinte családi pillanatot örökítenek meg.

A főzés klipeit, még azelőtt vették fe, hogy az Edinburgh-i hercegét kórházba kellett volna szállítani.