Csillagok

Lady Gaga életébe egy titokzatos férfi lépett

Lady Gaga egy ideje eltűnt a nyilvánosság elől, ami nem is meglepő, mert az énekes-színésznő az utóbbi évben egy pillanatra sem állt meg. Szilveszter éjjelén viszont úgy tűnik, újra rátalált egy rejtélyes románc.

Pár hónapja még olyan pletykák keringtek Lady Gaga szerelmi életéről, hogy a Csillag születik forgatásán összejöttek Bradley Cooper-rel. Akkoriban szakított Bradley Cooper modell barátnőjével, Irina Shaykkal és Gaga is felbontotta jegyességét Christian Carino-val. Emiatt sejthették sokan, hogy a kétszeres Golden Globe- és kilencszeres Grammy-díjas díva talán Bradley Cooper oldalán fog kikötni. A rajongók nagy csalódására, a pletyka kacsának bizonyult, mert bár a filmvásznon úgy tűnt, kettejük között életre szóló szerelem születik, a valóságban ez csak egy barátság volt.

Los Angeles, 2017. február 13.
Lady Gaga amerikai énekesnő fellép a Metallica amerikai heavymetal-együttessel a Grammy-díjak 59. átadási ünnepségén a Los Angeles-i Staples Centerben 2017. február 12-én. (MTI/AP/Invision/Matt Sayles)

Lady Gaga aztán a háttérbe húzódott és mindenki úgy tudta, a popikon szingli. Egészen mostanáig… mivel szilveszter éjjelén Las Vegasban lencse végre kapták, ahogy egy ismeretlen barna hajú férfival csókolózott egy luxus étteremben, majd kézen fogva sétáltak ki a limuzinhoz. Az esetről egy rajongó videót is készített.

Lady Gaga egy gyönyörű pink estélyiben volt, és a haját is rózsaszínre festette. Az énekesnő láthatóan nem volt józan. Bár a díváról már többször is készültek olyan képek és videók, ahol ismeretlen férfiakkal csókolózott, ebből a románcból talán hosszabb távú kapcsolat is kiteljesedhet.

Már csak az a kérdés, hogy ki lehet ez a rejtélyes idegen? Csupán annyit tudhatunk róla, hogy Michealnek hívják, és úgy tűnik oda van a pophercegnőért. Reméljük hamarosan további információkat is megtudhatunk az újdonsült párról.