Csillagok

Brad Pitt nem csak dögös, de vicces is volt a Golden Globe gálán

Még ma is mindenki a vasárnap éjszakai 77. Golden Globe-díjátadóról beszél, és az egyik örök téma Brad Pitt, aki díjat is nyert. A köszönő beszéde a közönség egyik kedvence lett, még volt felesége, Jennifer Aniston is végig mosolyogta.

Brad Pitt a Volt egyszer egy Hollywood című filmben nyújtott alakításáért vehette át a legjobb mellékszereplőnek járó aranyszobrot. A színész az egész gálán parádézott, láthatóan jól érezte magát, és az újabb elismerésnek is örült.
Beszédében amellett, hogy köszönetet mondott a film másik szereplőjének Leonardo DiCaprionak, és a rendezőnek, Quentin Tarantinonak, úgy gondolta egy poén is jár a közönségnek, ami arra utalt, hogy ő és a nő ügyei mindig középpontban vannak.

Miután felment a színpadra ironikusan kijelentette, hogy szerette volna magával hozni az édesanyját, de mégsem merte, és ennek az oka: „El akartam hozni anyukámat a díjátadóra, de nem tehettem, mert álljak bármilyen nő mellett, azt mondják rá, hogy vele randizom. És ez igen kínos lett volna.”

A kijelentése után nevetésben tört ki a gála vendégserege és a kamera azonnal Jennifer Anistont mutatta – aki szintén jelölt volt az esten – és nem is rejtette el, hogy értette a poént. A díjátadó után egyébként többen látták őket beszélgetni, ami nem meglepő, hiszen Aniston karácsonyi buliján is ott volt a még mindig sármos Pitt, sőt sokan megint azt pletykálják, hogy az egykori álompár újra összejött… Szerintünk ennek a mai napig sokan drukkolnak, mert nagyon jól mutatnának együtt, még mindig, vagy már megint.