Csillagok

Folytatás készül a Harry Potter filmekhez

Gondoltad volna, hogy már több mint 20 év telt el azóta, hogy J. K. Rowling megalkotta sokunk kedvencét a Harry Potter sorozatot. A filmeken és a könyveken generációk nőttek fel, de úgy tűnik, jöhet a folytatás…

A Harry Potter J. K. Rowling hét kötetből álló, fantasy műfajú regénysorozata. Főhőse egy kamasz varázsló, Harry Potter, és az ő barátai, Ron Weasley és Hermione Granger, akik a Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola tanulói. És persze ott van Voldemort, a muglig, az óriások, a házimanók, megannyi kedves vagy ijesztő lény. A könyv-sorozatból számos film, videójáték és más termék is készült, és népszerűsége a mai napig töretlen.

Daniel RADCLIFFE (b), Emma WATSON és Rupert GRINT brit színészek a Harry Potter és a Halál ereklyéi 1. részének világpremierjére érkeznek az Odeon filmszínházhoz a londoni Leicester Square-en 2010.november 11-én. A J.K. Rowling regény alapján készült utolsó Harry Potter film rendezője David Yates. Fotó: MTI/EPA/Daniel Deme)

Jó hír most a rajongóknak, hogy biztos hollywoodi forrásokkal rendelkező We Got This Covered információi szerint a Legendás állatok harmadik része után a stúdió visszatér az eredeti filmek világához, és egy új mozifilm készül, ami 20 évvel a Halál ereklyéi után játszódna és a főbb szereplők – Daniel Radcliffe-fel az élen – visszatérnének.

A 20 évvel később dolgokról Rowling már írt egy színdarabot, amit könyv formájában is kiadtak, de a készülő film nem a Harry Potter és az elátkozott gyermek feldolgozása lesz, bár lesznek belőle ötletek kiszedve. A sztori most még alakul, de már annyi sejthető, hogy Voldemort nagyúr lánya kerül a középpontba, aki megpróbálja visszahozni az apját a halálból.