Csillagok

A Titanicnál megfulladt, de most életet mentett az Oscar-díjas színész

Leonardo DiCaprio neve mellé ma már számos jó és sikeres filmet tudnánk felsorolni, de kétségtelen, hogy 1998-ban a Titaniccal indult el a hírnév útján. Akkor a szerepe szerint ő belefulladt a vízbe, de most, a valóságban pont a vízből mentett ki egy embert.

Egy 24 éves matróz elmondhatja, hogy Leonardo DiCaprionak köszönheti az életét. A életét. A francia férfi állítólag túl sokat ivott december 30-án, amikor kihajóztak, így zuhanhatott a vízbe a Karib-tengeren, a Szent Márton-sziget közelében.

Fotó: EPA/NINA PROMMER

A jacht kapitánya leadott egy segélykérő jelzést, de ő maga már nem találta a vízbe esett férfi. Itt jött a képbe az Oscar-díjas színész. Az ő bérelt jachja vette a segélyhívást, és azonnal el is indultak a matróz keresésére, aki ekkor már 11 órája volt vízben, de szerencsére fent tudta magát tartani.

A 45 éves Leonardo egyébként épp barátnőjével, a 22 éves Camilla Morronéval vakációzott ott erről a Daily Mail is beszámolt.

A sztár és a hajó legénysége megetették és megitatták a kimentett matrózt, és száraz ruhákat adtak rá, mielőtt a parti őrség gondjaira bízták volna.