Csillagok

A Grammy-díjas énekesnő úgy lefogyott, hogy alig lehet ráismerni

Adele ismertető jegye, hogy karakán mezzo-szoprán énekhangjával sokunk szívét megérinti, a másik pedig idomos, kerekded alakja. Legalább is volt, mert az énekesnő az elmúlt időben, szinte felismerhetetlenre fogyott.

Adele már tavaly októberben is meglepte a világot új külsejével. Akkor Drake születésnapi buliján mindenki csodálkozott, hogy a régen gömbölyded idomú énekesnő helyett, egy teljesen másik nő jelent meg. Azóta viszont még többet fogyott és mára olyannyira megváltozott, hogy elveszítette legjellegzetesebb vonásait és emiatt a rajongói is aggódni kezdtek érte.

Az Instagram rajongói oldalán, például kiírták a képe alá, hogy a sztár most pont úgy néz, mintha Sarah Paulson és Emily Blunt keveréke lenne.

Utoljára Anguilla strandján kapták lencsevégre, ahol a 31 éves sztár egy áttetsző pöttyös strandruhában napozott és ha nem írták volna a kép alá, hogy ő Adele, talán fel sem ismerhettük volna. Az énekesnő rajongói úgy gondolják, hogy kezd átesni a ló túloldalára. Egyes Adele-fanok már-már durván kritizálják őt a Twitteren.

Az egyik lelkes rajongó, azt kommentelte a kép alá: „Ez Adele? Valaki etesse meg, mert csont és bőr! Ez már egészségtelen, nagyon aggódunk érte.” Míg mások úgy illették Adele-t: „sovány legenda”.

Persze mint minden közösségi oldalon, itt is voltak, akik Adele mellé álltak és kifejezetten kíváncsiak a módszerére, hogyan sikerült ennyire lefogynia.

Adele végül válaszolt a rajongói levelekre. Elmondása szerint, sohasem érdekelték a külsejével kapcsolatos megjegyzések, sem amiatt, mert régen nagyobb darab volt, sem amiatt, mert mára vékonyabb. Nagyon jól érzi magát a bőrében és nem gondolja, hogy az alakja változásának bármilyen köze lenne a zenei iparban elért sikereihez.