Csillagok

Lewis Hamilton exe ultra dögös pasival jár

Nicole Scherzingert először a Pussycat Dolls tagjaként, majd a Forma-1-es világbajnok Lewis Hamilton párjaként lett ismert. Hamiltonnal már évek óta külön voltak, de nem nagyon hallottunk arról, hogy kivel jár az énekesnő. De most, megmutatta!

Az a hír járta, hogy Hamiltonnal való szakítása óta – négy éve volt – nem is nagyon járt senkivel, de néhány hónapja rátalált a szerelem, Thom Evans egy skót rugby-játékos személyében.

Az énekesnő egyébként már több tehetségkutatóban is zsűrizett, sőt,még mindig zenél, de magánéletét elégé tabuként kezelte. Az idei Golde Globe gálára viszont egy álompasival érkezett, legalábbis ha megnézzük Thom Instagram-oldalát valahogy ez a jelző jut eszünkbe.

Nicole sokáig nem akart beszélni mostani párjáról, talán mert nagyon lassan heverte ki a Hamiltonnal való szakítást, és a nyilvánosságot is inkább ki akarta zárni. A hawaii-i énekesnő idén már 42 éves lesz, bár az is biztos, hogy 10 évet simán letagadhatna a korából. Sőt, látszólag a pasiját sem zavarja ez, aki 7 évvel fiatalabb Nicole-nál.