Csillagok

Will Smithnek megéri rossz fiúnak lenni

Will Smith és Martin Lawrence hosszú évek óta tervezett Bad Boys-folytatása végre elkészült, és hamarosan megrohamozza a világ mozijait: a Bad Boys – Mindörökké rosszfiúk címmel.

A Bad Boys for Life január 16-án kerül a hazai mozikba, és nagyon valószínű, hogy az új évtized első elsöprő sikere lesz. Legalábbis a kritikusok ezt jósolják a filmnek. A vad akciófilm és vígjáték keveréke az előzetes felmérések szerint könnyedén meg fogja szerezni az amerikai bevételi toplista első helyét.

A Bad Boys – Mindörökké rosszfiúk hamarosan a mozikban Fotó: InterCom

Az 51 éves színész mindenesetre nem pihenéssel tölti a napjait. A tavalyi évben nagyot szólt, a részben Budapesten forgatott Gemini Man című filmje, ami miatt még koncertet is adott a magyar fővárosban. A többszörös Grammy-díjas színészész – igen, igen Grammy-t nyert, mint hiphop előadó – azon kevés ember egyike, akik az Egyesült Államok szórakoztatóiparának, aki több műfajban is jeleskedik, de most mégis a színészet van előtérben.

Lényegében mindegy, melyik évtizedet írjuk Will Smith még mindig akkora sztár, mint 15 évvel ezelőtt, és a rosszfiú szerep is jól áll neki, még mindig.