Csillagok

Mélypontok után boldog házasságot ünnepelt a Grammy-díjas énekesnő

Az egykor vadóc énekesnő, Pink ma már családanya, és boldog feleség. Egészen pontosan 14 éve, és erről egy megható posztban emlékezett meg.

„Mindketten trófeát érdemlünk, hogy ezt végigcsináltuk” – fogalmazott a 40 éves énekesnő a házassága elmúlt éveiről. A háromszoros Grammy-díjas énekes, színész és dalszerző Pink, 2000 óta a legsikeresebb énekesnők között tartanak számon. Ő maga azonban már inkább feleségként és anyaként tekint magára.

Pink többször fellépett már Budapesten Fotó: MTI/Kollányi Péter

Pink és motocross-versenyző férje, Carey Hart a múlt héten voltak 14 éves házasok, és ebből az alkalomból romantikus randevúra mentek, de az Instagramon sem felejtett el megemlékezni az évfordulóról.

“Nem tökéletes, de hálás vagyok érte, és a miénk” – írta a régi képhez, amit az évforduló kapcsán megosztott. Az énekesnő korábban a People magazinnak mesélt arról hogy az évek során rengeteg mélypontjuk volt, többször külön is váltak, de végül mindig visszataláltak egymáshoz. Két gyönyörű gyermekük is született. Lányuk, Willow Sage Heart 2011-ben, fiuk, Jameson Moon Heart 2016-ban jött a világra.

Pink egyébként megerősítette, hogy 2020-ban pihenni fog a zene mellett, hogy a családjára összpontosítson.