Csillagok

Erre senki sem számított: anyuka lett az énekesnő

Az ausztrál énekesnő, Sia, akinek igazi arcát szinte senki sem ismeri, a GQ magazinnak adott interjújában, mindenki legnagyobb meglepetésére, beismerte, hogy már egy kisfiú édesanyja.

A hatalmas masnikról és parókájáról ismert ausztrál énekesnő a GQ magazinban beszélt Diplo-ról, aki producere, zeneszerző és mellesleg DJ, és akivel nem mellesleg egy zenei formációt alkotnak, Labrinth raperrel együtt. Az interjúban az énekesnő úgy fogalmazott, hogy bár nagyon vonzza őt Diplo, mint férfi, nemrégiben örökbefogadott fia miatt nincs ideje lépni.

Mint azt az interjúban is megosztotta egyik este vette a bátorságot és üzenetet küldött a lemezlovasnak megosztva vele érzelmeit, hátha Diplo is benne lenne egy röpke és természetesen érzelemmentes viszonyban, mivel Sia már döntött a szingli(anya)-lét mellett.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

W O W ⭐️ just a few of Team Sia’s favorite #SiaHalloween looks! What a treat! – Team Sia

SIA (@siamusic) által megosztott bejegyzés,

A 45 éves énekesnő 1997-ben adta ki első albumát OnlySee címen. Öt nagylemezt követően visszavonult énekesi karrierjétől és más előadók számára kezdett dalokat írni. Olyan sikeres felvételek fűződnek a nevéhez, mint a Titanium (David Guettával), a Diamonds (Rihanna) és a Wild Ones (Flo Rida-val). Manapság az énekesnő nem mutatkozik önmagában klipjeiben, állandó parókát visel a színpadon, amely eltakarja az arcát.