Csillagok

Harry és Meghan eltűnt a királyi webshopból

Már nem lehet Harry herceggel és felesévégel, Meghan Markle-lal kapcsolatos esküvői emléktárgyakat a királyi webshopban megvásárolni.

Ahogy azt mi is korábban megírtuk, hogy a 35 éves Harry herceg és felesége, a 38 éves Meghan Markle lemondtak királyi titulusukról. Nem sokkal az eset után eltűntek a királyi webshopból a hercegi pár esküvőjének szuvenírjei is.

Fotó: Ink Drop

A 2018. május 18-án Windsorban tartott frigy emlékét őrző kávés csészéket, tányérokat és kannákat még néhány nappal ezelőtt is meg lehetett találni a királyi kollekció online üzletében. Mostanra azonban eltűntek.

A királyi kollekció egy szóvivője szerint egyszerűen elfogytak, megvásárolták őket. “A kollekció porcelánjai közül sokat egy-egy alkalomra készítették és csak korlátozott ideig kaphatók” – idézte a szóvivőt a dpa hírügynökség.

Az esküvőre egyébként készült filmgyűjtemény, étkészlet, érem, kötény, müzli, emlékkártya, papírbaba, színező, kitűző is. Ezek az emléktárgyak rendkívüli népszerűségnek örvendtek nem csupán az Egyesült Királyságban, de szerte a világban.