Csillagok

Kibékült Jessie J és Channing Tatum

Nem bírták sokáig egymás nélkül: a hírek szerint néhány hét szünet után ismét együtt van az énekesnő és a színész.

Néha egy kis távolság nem eltávolodáshoz vezet, hanem épp ellenkezőleg: segíthet rájönni, mennyire szeretjük a másikat, és mennyire nem szeretnénk tőle távol lenni többé. Így történhetett Jessie J és Channing Tatum esetében is, mert a 31 éves énekesnő és a 39 éves színész decemberi szakításuk után januárban újra összejött – írják külföldi lapok.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

YAAAASSSSS!!!! Best couple ever @jessiej @channingtatum #jessiej #channingtatum #jessiejchanningtatum #couple #love #fashion #photography

S E V G I (@patatmetsambal) által megosztott bejegyzés,

Egy barátjuk mesélt a sajtónak arról, hogy a sztárpár ismét együtt van: a fecsegő barát elmondása szerint Jessie egy hétig ki sem mozdult szerelme házából, és azt is hozzátette, hogy ez a néhány hét távolság ráébresztette őket, mennyire törődnek a másikkal.

Bár ez még korántsem jelenti, hogy ennél komolyabbra fordulnak a dolgaik a közeljövőben, a barát azt is hozzátette, hogy ez az egész, ami köztük van, egy nagyon klassz dolog, de egyelőre nem tartanak az esküvőszervezésnél, inkább lassan haladnának előre.

A két híresség 2015-ben találkozott először egymással, de akkoriban Channing Jenna Dewannal élt, akivel van egy közös kislányuk, Everly. 2018 októberében viszont Jenna beadta a válókeresetet, Channing pedig még abban a hónapban felvállalta kapcsolatát Jessie-vel.

Bár 2019 év végén szakítottak, mert nem ment nekik a távkapcsolat, most újra együtt vannak – barátaik szerint nagyon boldogok, és ezt meg akarják becsülni.