Csillagok

Kobe Bryant özvegye nem tudja elképzelni, hogy megy tovább az élet

Továbbra sem ocsúdik fel a világ Kobe Bryanték vasárnapi helikopter tragédiájából. A kosárlabdázó felesége most szedte össze az erejét, és köszönte meg a részvétnyilvánításokat. Egyúttal be is jelentett valamit.

gondol, hogy mi lesz vele áprilisig. A 37 éves korábbi modell a közösségi oldalán mondott köszönetet „az emberek millióinak”, akik támogatásukról és szeretetükről biztosították őket ezekben a nehéz napokban, amikor férje és 13 éves elvesztését kell feldolgoznia.

Kobe Bryant, Vanessa Bryant, Gianna Maria Onore Bryant and Natalia Diamante Bryant at the Nickelodeon Kids’ Choice Sports Awards 2016 held at the Pauley Pavilion in Westwood, USA on July 14, 2016.

„Teljesen összetört minket imádnivaló férjem és gyönyörű, aranyos lányom elvesztése. Kobe bámulatos édesapja volt a gyermekeimnek, Gianna pedig szerető, figyelmes és kivételes gyermekem, valamint Natalia, Bianka és Capri csodálatos nővére volt” – írta a posztban.

„Nincsenek szavak arra, hogy kifejezzük fájdalmunkat. Vigaszt jelent, hogy Kobe és Gigi is tudták, mennyire szeretik őket. Hihetetlen áldás, hogy az életünk részei lehettek. Bárcsak örökre velünk lettek volna” – írta Vanessa Bryant, aki egyelőre nem tudja elképzelni a család életét Kobe és Gigi nélkül.

„Minden nap felkelünk, és próbálunk tovább menni, mert Kobe és a mi kislányunk, Gigi ragyog ránk, hogy megvilágítsa az utunkat. Szeretetünk irányukba végtelen, ami azt jelenti, hogy mérhetetlen. Csak szeretném őket magamhoz ölelni, megcsókolni és megáldani. Örökre velünk maradnak”.

Vanessa egyben azt is bejelentettem, hogy létrehoznak egy alapítványt, amely a baleset által sújtott családokat támogatja majd. Összesen kilencen utaztak a gépen, beleértve a pilótát is.