Csillagok

Meghan hercegné és Jennifer Aniston közös munkára készül?

Néha az élet is olyan, mint egy jó (vagy rossz) szappanopera. Tavaly kiderült, hogy Harry herceg rajongott Jennifer Anistonért, most pedig lehet, hogy a színésznő a herceg feleségével fog forgatni?

Meglehetősen furcsa konspirációt kapott szárnyra: mivel Meghan és Harry Kanadába költözött minden és mindenki gyanús, aki Észak-Amerikába tart vagy épp ott van. Így került a képbe Jennifer Aniston is, aki a nyáron Kanadában forgatja a Netflix nagysikerű filmjének, a Gyagyás gyilkosságnak a folytatását Adam Sandlerrel.

Jennifer Aniston amerikai színésznő, miután átvette a drámasorozatok legjobb női főszereplőjének járó elismerést Fotó: MTI/EPA/David Swanson

A Radar Online amerikai hírportál úgy tudja, Brad Pitt exe fel akarja venni a hercegnével a kapcsolatot, mivel nagy csodálója. Persze az is sokat nyom a latba, hogy Meghan is színésznőként kezdte pályafutását, és Jen kifejezetten rajong a hercegnéért.

Fotó: EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA

„Szívesen dolgozna vele most, hogy Meghan visszatért a szórakoztatóiparba. Sok bennük a közös, korábban már váltottak egymással néhány szót, és még közös barátaik is vannak, mint például a Clooney-házaspár” – nyilatkozta az amerikai portálnak egy bennfentes. Hogy az egészhez mit szólna Harry herceg, arról nincs információ, de talán ő is örülne neki, ha két „kedvenc” nőjét együtt láthatná…