Csillagok

Negyedik stádiumú mellrákja van a Beverly Hills 90210 színésznőjének

A Beverly Hills 90210 Brendájaként ismert színésznőnél 2015-ben diagnosztizáltak először mellrákot. Két évvel később jó hírek jöttek, most azonban úgy tűnik nagy a baj.

Nyáron még arról írtunk, hogy nehezen fogadja el a ráktól megváltozott testét Shannen Doherty, de az egészségéről szóló hírek akkor még pozitívak voltak. A színésznőnél 2015 márciusában diagnosztizálták mellrákot. Kezdetben hormonterápián ment keresztül, de aztán műtét, majd kemo és sugárterápia következett. A nehézségekről akkor a People magazinnak beszélt.

Shannen Doherty 2016-ban… Fotó: iStock.com/ Kathy Hutchins

Elmondta, hogy az arca is megváltozott már, mert olyan gyógyszereket szed, amik kivonják a testéből a kollagént, így soha nem lesz már ránctalan a bőre. De mindez semmi ahhoz az érzéshez képest, amikor elveszti az ember a nőiességének ékét.

A CNN viszont most arról számolt be, hogy újra kiújult a daganata, így negyedik stádiumba került a betegsége. Doherty elárulta, hogy egy éve küzd újra a betegséggel, ami különösen megviselte most, hiszen nem sokkal azután derült ki, hogy újra rákos, amikor meghalt a sorozatból is ismert kollégája, Luke Perry. A színésznő komoly küzdelem elé néz, de továbbra sem adja fel a harcot.