Csillagok

Tudományos alapja van, hogy ki lett a világ leghelyesebb pasija

Vámpír, Batman vagy éppen görög adonisz. Ez mind egy személyben Robett Pattinson. A színészről ugyanis tudósok állapították meg, hogy ő felel meg a legjobban a tökéletes férfi kinézetének.

Sokan csodálkoztak azon, hogy az egykori sármos vámpír – az Alkonyat filmek sztárja – kapta meg legújabb Batman film főszerepét. Robert Pattinson nagyon készül a szerepre, testileg, lelkileg. Nemrég azt nyilatkozta, hogy egy őrült, izgalmas karaktert akar létrehozni, de az is kiderült, hogy egyben szexist is, Pattinson elismerte, minden nap órákon át gyúrt és egy 8. fokozatú piros és feketeöves brazil dzsiudzsicu oktatóval, Rigan Machadóval készült Gotham gonoszai ellen.

Fotó: iStock.com/Denis Makarenko

Most azonban az is kiderült, hogy ha nem edzene, akkor is ő lenne a világ leghelyesebb pasija, legalábbis brit tudósok szerint. A Dailymail számolt be Dr. Julian De Silva plasztikai sebész számítógépes programjáról, amely egyértelműen a 33 éves színészt adta ki győztesnek, természetesen az aranymetszés alapján. Vagyis ami nézi a szem, a fül, a száj méretét és elhelyezkedését.

Pattinson nyomában a sárm-listán ott van Henry Cavill, Bradley Cooper és természetesen Brad Pitt is. Szerintünk, azért lehetne vitatkozni a sorrenden…