Csillagok

Eltemették a Kobe Bryantet és a lányát, Vanessa beleőrül a gyászba

Örök nyugalomra helyezték Kobe Bryantet és 13 éves lányát, Giannát. Kobe özvegye, Vanessa képtelen beletörődni a felfoghatatlan fájdalomba, megható szavakat írt közösségi oldalára.

A legendás amerikai kosárlabdázót és gyermekét a Los Angeles Times című lap beszámolója szerint február 7-én temették el, szűk körben. A január végén, tragikus helikopterbalesetben elhunyt olimpiai bajnoknak és lányának lesz egy nyilvános búcsúztatója is, de erre majd február 24-én a Los Angeles Lakers kosárlabdacsapatának otthonául szolgáló Staples Centerben kerül sor.

Fotó: iStock.com

A gyász Vanessa Bryant továbbra is nagyon megviseli, csak a többi gyerekük miatt tud valamennyire erős maradni. A feleség Instagram oldala valóságos emlékoldal lett, csak férjéről és lányáról posztol képeket, videókat és minden szava mélységes fájdalomról árulkodik.

„Próbálom felfogni, hogy Kobe és Gigi elment. A testem azonban visszautasítja, hogy beletörődjek abba: nem jönnek vissza többé hozzám. Szörnyű érzés” – írta Vanessa.

Egy másik posztban arról írt, hogy Natalia, Bianka és Capri miatt tudja valamennyire normálisnak érezni magát, mert sokszor azt érzi, beleőrül a fájdalomba. „Annyi mindent kellett volna még megélnie. Tudom, hogy normális, amit most érzek. Ez a gyász feldolgozásának a része. Istenem, bárcsak itt lennének és befejeződne ez a rémálom!”