Csillagok

Családjával bulizta végig az éjszakát a friss Oscar-díjas színész

Ugye, senki nem gondolta, hogy az Oscar-díj átadásának éjszakáján a tévében közvetített gálával véget is érnek az események? A buli csak akkor kezdődik igazán, amikor a nagyközönség már nem látja.

Los Angeles és környéke hatalmas, elegáns bulikkal van ilyenkor teli, a sztárok az egyik helyről a másikra mennek, mindenki más pedig küzd, hogy legalább az egyikre bejusson. Miután a Dolby Theatre kiürült, először – hagyományosan – mindenki a Governor’s Ball-ra indul: az Oscar-díjasok itt szépen sorba állnak, és kivárják, míg egy gravírozó egyenként felvési a nevüket a szoborra. Azután jönnek az újabb bulik hajnalig.

Joaquin Phoenix amerikai színész érkezik a 92. Oscar-gálára a hollywoodi Dolby Színházban 2020. február 9-én. Fotó: MTI/EPA/David Swanson

Joaquin Phoenix, akit a Joker-ben nyújtott hátborzongató játékáért mindenki a legesélyesebbnek tartott, és végül át is vehette a díjat, valószínűleg nem készült őrületes dorbézolásra, mert az anyukájával érkezett az Oscar-díj átvételére.

A későbbi bulikat pedig végképp családi eseménnyé változtatta. A partik vendéglistái Phoenixekkel teltek meg – számolt be róla a film hazai forgalmazója az InterCom. Joaquin magával vitte a nővérét, Rain Phoenix-et, a húgát, Summer Phoenix-et, felbukkant még két unokaöccse, és persze, ha már ennyi gyereke ott volt, végig velük maradt az elszánt polgárjog harcos, civilben a friss Oscar-díjas anyja, Arlyn Phoenix is.