Csillagok

Ez lehet a világsztárok tökéletes alakjának a titka

Ha mindig is érdekelt, hogy milyen módszerrel tartotta formában magát Robert de Niro, Miranda Kerr, Novak Djokovic, vagy éppen Gwyneth Paltrow, akkor most figyelj, mert kiderült a titok, ami nem is olyan bonyolult.

Nem túlzás azt állítani, hogy az egészségtudatosság az elmúlt években emberek millióinak központi témája lett. Egyre többen szeretnének tenni azért, hogy a civilizációs betegségeket elkerüljék. A gyógyszeres kezelések mellett mind inkább előtérbe kerülnek a természetes gyógymódok, gyógynövények, amik évszázadok óta bizonyítják jótékony hatásukat. Ebből a trendből a sztárok sem akarnak kimaradni és sokan megtalálták a tökéletes megoldást.

Gwyneth PALTROW amerikai színésznő a Vasember (Iron Man) című filmje németországi bemutatója előtti fotózásra érkezik Berlinben  (MTI/EPA/Sören Stache)

Anthony William természetgyógyász indította útjára a mára már világméretű zellerlé-mozgalmat, melyhez világsztárok is csatlakoztak. A szárzellerről eddig kevesen tudják, hogy nemrég hivatalosan is gyógynövénnyé nyilvánították, hiszen rengeteg A-, C-, K-, és B – vitamint, kalciumot, magnéziumot, foszfort, folsavat és káliumot is tartalmaz.

Anthony William egy egész könyvet szentelt a zellernek, ami végre Magyarországon is elérhető

A természetgyógyász szerint a Föld népességének legalább háromnegyede küzd legalább egy makacs, nem múló tünettel vagy állapottal, és ha maradunk a jelenlegi pályán, a maradék egynegyednél is várható a tünetek és betegségek kialakulása. Azok, akik az állandó csillogás közepette is hosszútávú és komplex, a mindennapokba könnyen beépíthető, tudatos diétákban gondolkodnak már régóta a zellerre szavaznak. Így Sylvester Stallone, Robert de Niro, GwynethPaltrow, NovakDjokovic, vagy éppen Pharrell Williams.

“A zellerlé végigsöpör a bolygón. Lenyűgöző, ahogy Anthony létrehozta a mozgalmat, és világszerte számtalan embernek állította helyre és javította kicsattanóvá az egészségét.” – nyilatkozta Sylvester Stallone, aki évtizedek óta napi szinten törődik a testével.

Fotó: www.shutterstock.com

A zellerlé ereje azonban nemcsak betegségek megelőzésére és visszafordítására kiváló, hanem segít a fogyásban és a kívánt álomalak megőrzésében. Ezért vetik be olyan topmodellek is a zellerkúrát, mint Miranda Kerr vagy Naomi Campbell, akik egyenesen a saját léprésükkel utaznak, hogy kiválthassák a reggeli kávéjukat valami egészségesebbre.