Csillagok

Maffiafőnök lesz az Oscar-díjas színésznő

Paolo Sorrentino új filmjét A nagy szépséget a nyáron kezdik forgatni, de a főszereplői kiléte már most kiderült. A Mob Girl című filmben Jennifer Lawrence alakítja a főhőst.

A film Arlyne Brickman igaz történetén alapul, aki egy maffiafőnök felesége volt, de az FBI informátora lett belőle. A forgatókönyvet Teresa Carpenter Mob Girl című kilencvenes években megjelent könyvéből Paolo Sorrentino és Angelina Brunett írja, és a filmet New Yorkban forgatják majd a nyáron – írta az MTI.

Jennifer Lawrence (Fotó: Shutterstock)

Az 1950-es és 70-es évek között játszódó maffiatörténet elkészítésében Jennifer Lawrence producerként is közreműködik – számolt be róla az Il Messaggero című római napilap.

Jennifer legutóbbi filmje tavaly az X-Men volt, de a kritikusok, sőt a rajongók szerint sem alkotott benne maradandót. Pedig képes rá, hiszen 2012-ben Oscar-díjat kapott a legjobb női főszereplő kategóriában a Napos oldalban nyújtott alakításáért Bradley Cooper oldalán. A díj ellenére Az éhezők viadalában alakított Katniss Everdeen szerepével robbant be a köztudatba 2012-ben, és azóta számos jó filmben – mint a Vörös veréb vagy az Utazók – kapott érdekes szerepet.