Csillagok

Ben Affleck őszintén beszélt élete mélypontjáról

Ben Affleck azok közé a színészek közé tartozik, akinek az élete nem hangos a botrányoktól, élvezi a munkáját, és minőségi filmekben szeret dolgozni. De gondjai neki is akadnak, melyről most őszintén beszélt.

Az amerikai színész, aki rendezőként és forgatókönyvíróként lett Oscar-díjas hihetetlen őszinte interjút adott a New York Timesnak. Kiderült, hogy 2018-ban bekövetkezett válása nem épp a semmiből jött, hiszen azokat az éveit már tönkre tenne egy súlyos szenvedélybetegség, ami nem csak a magánéletére, de a munkájára is kihatott.

Fotó: shutterstock

Affleck alkoholista volt, és Jennifer Garnerrel kötött házassága is erre ment rá. “Még többet kezdtem inni, amikor gondok lettek a házasságommal. És ez még rosszabbá tette a helyzetet” – nyilatkozta a színész, aki azt is elárulta, hogy ezek miatt a problémák miatt kellett otthagynia a készülő Batman-filmjét, amihez már a forgatókönyvet is megírta.

“Ez a válás életem legnagyobb szégyene” – mondta őszintén a színész. Bár próbál most pozitívan viszonyulni az élethez, még mindig bánja a történteket. Garner 2005-ben ment feleségül Affleckhez, akivel 2015-ben különköltöztek és 2018-ban el is váltak. Házasságukból három gyermekük született.