Csillagok

Így tette tönkre magát Lindsay Lohan

Az Apád-anyád idejöjjön, a Bajos csajok, vagy az Anya lánya unokája című nagy sikerű filmek színésznője, mára már csak árnyéka önmagának. Ez azért is szomorú, mert ő volt a talán leggyönyörűbb tinisztár mind között.

Bár sok világsztár esett már abba a hibába, hogy egészen fiatalon botox kúrába és más plasztikai műtétekbe fogtak, mégsem változtak mindenkinek olyan mértében meg a vonásai, mint Lohannak. A csupán 33 éves színésznő most 40-nek néz ki, már rég nem kapott szerepet egy filmben sem.

Lindsay Lohan (Fotó: Shutterstock)

Ezt, egyébként a több éven át tartó alkohol és drog fogyasztásának is köszönheti, Lohan többször jelent meg késve a forgatásokon másnaposan, vagy egyszerűen meg se jelent. Egy időben a sztárról heti szinte jelentek meg az előző napi bulizásairól készült fotók, mint például, amikor részegen fetrengett a földön és nem tudott felállni, vagy amikor ittas vezetés miatt a bírósági tárgyalására „fuck u” feliratú manikűrben jelent meg.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

🦠🦠🦠 (@quentintarantinosfootfetish) által megosztott bejegyzés,

Arról, hogy a volt tinisztáron egészen pontosan hány szépészeti beavatkozást végeztek el fiatal kora ellenére, a Mirror bulvárlap adott ki egy cikket, amikor interjút kértek az angol MYA Plasztikai Intézet egyik szakértőjét, aki elmondta erről a véleményét.

A szakértő elmondása szerint, Lindsay átszabatta – a sokunk által szeretett – fitos orrát, többször is feltölthette az orcáját és az ajkait is. A színésznő túlzottan puffadt és merev arca vélhetőleg a túl sok botox kezeléstől válhatott természetellenessé.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

~any more henny and ur past the limit~ • • • • #lindsaylohan #lindsaylohan2020 #lindsaylohanstolemylife #2000s

2000sAF (@2000saf) által megosztott bejegyzés,

Lindsay Lohan legutóbb a Beach Club című reality show-ban volt látható, amiről tavaly nyáron jelentette be az MTV, hogy a show-nak vége, mert nem volt elég nagy nézettsége. Bár a hírek szerint Lohan jelenleg tiszta, további filmszerepre nem kapott ajánlatot és megviselt külsője miatt elképzelhető, hogy végleg kiesett a forgatások világából.