×

Csillagok

Lehet, hogy válik George Clooney?

Nagyon úgy tűnik, hogy egy újabb amerikai álompár házassága futott zátonyra. Legalábbis többen arról pletykálnak, hogy George és Amal Clooney között nincs minden rendben.

Az érintett felek még nem nyilatkoztak és nyilvános eseményen sem mutatkoztak együtt, ami megcáfolhatná a friss híreket, így több magazin is hitelt adott a Woman’s Day portál exkluzív cikkének, mely szerint George és Amal Clooney kapcsolata zátonyra futott – számolt be róla a hirado.hu.

Amal és férje George Clooney 2016-ban Cannesban.

Ahogy az ilyenkor lenni szokott a a Woman’s Day-nek egy benfentes nyilatkozott arról, hogy George Clooney és felesége olya, mint két ellentétes irányba sodródó hajó.

“Amal a munkájára koncentrál, nagyon elfoglalt, hiszen vendégelőadó a Columbia Egyetemen. Mindeközben George a barátaival tölti a szabadidejét, míg ikreiket a dadusra hagyja. Egyikük sem tűnik boldognak ebben a kapcsolatban” – szól a neve elhallgatását kérő ismerős.

A kétszeres Oscar-díjas és háromszoros Golden Globe-díjas színész, rendező, producer és forgatókönyvíró 2014-ben vette feleségül a brit-libanoni származású ügyvédnőt, Amalt. 2017. június 6-án születtek meg az ikreik Ella és Alexander. Azóta úgy tűnt, hogy a család boldogan él, de a „színfalak” mögé sosem láthatunk be. Azért drukkolunk, hogy rendezni tudják a házasságukat.