Csillagok

Katalin hercegné az egyik kedvenc szenvedélyének hódolt Írországban

Katalin hercegné és Vilmos herceg a múlt héten egy háromnapos írországi körúton járt. Azzal a céllal utaztak Írországba, hogy enyhítsék a Brexit miatt kialakult feszültséget az írek és a britek között. De persze azért a szórakozásra is jutott egy kis idejük.

A háromnapos turnéjuk első napján találkoztak az ír államfővel, Michael D. Higginsszel, illetve az ország miniszterelnökével, Leo Varadkarral. Később egy közös megemlékezésen is részt vettek, este pedig a híres Guinness Storehouse sörfőzdében volt jelenésük, ami az ország egyik legnépszerűbb turisztikai látványossága.

A sörözés után pedig már a mozgásé volt a főszerep, ami nem is csoda, annak fényében, hogy Katalin mennyire szeret mozogni, igaz, ez az alakján is látszik.

Katalin és a kelta focit játszó iskoláslányok. Fotó: MTI/EPA/Pool/Facundo Arrizabalaga

Írországi látogatásuk utolsó napján a tradicionális kelta sportokat – ami egy hagyományos labdajáték – is kipróbálhatták, és Katalin hercegné úgy örült a lehetőségnek, mint egy kisgyerek.

Katalin cambridge-i hercegnő, Vilmos cambridge-i hercegnek, a brit trónörökös elsőszülött fiának a felesége egy focilabdával ügyeskedik az írországi Galway város Salthill Knocknacarra sportklubjában. Fotó: MTI/EPA/Pool/Facundo Arrizabalaga

Sőt, még pár trükköt is mutatott a csapatnak, hogy ő bizony mit tud. A képeket látva nyugodtan írhatjuk, hogy ügyes volt, talán sok csapat szívesen szerződtetné is.