Csillagok

Mégsem lesz új Jóbarátok epizód

Bár milliók várták a világon, egyelőre nem forgatják le a Jóbarátok című tévésorozat HBO Max számára készülő külön epizódját.

A The Hollywood Reporter értesüléséről az MTI számolt be, mely szerint a különkiadást jövő hétfőn és kedden vették volna fel az egykori sorozat díszletei között a Warner Bros. filmstúdió burbanki helyszínén. A koronavírus-járvány miatt azonban a produkciót leállították, és legalább májusig nem is folytatják a munkát.

Jóbarátok című televíziós sorozat Fotó: facebook.com/friends.tv

Jóbarátok című televíziós sorozat Fotó: facebook.com/friends.tv

A koronavírus bizony Amerikát sem kíméli. Az ottani járványügyi központ (CDC) ajánlása szerint kerülni kell az 50 fősnél nagyobb csoportokat, és egy filmes vagy tévés forgatás több száz főt mozgat meg. A hollywoodi lap szerint egyelőre teljesen bizonytalan, hogy mikor mutathatja be az HBO Max a Jóbarátok új epizódját.

A Jóbarátok hatalmas globális népszerűsége miatt nagyon fontos volt az újonnan induló HBO Max streaming szolgáltatásnak, de az élet most sok mindent felülír, és csak az lehet az egyetlen felelős és ésszerű megoldás, ha később veszik fel ezt a bizonyos részt. Bízunk benne, hogy erre hamarosan sor kerül, mert az azt jelenti, hogy akkor már a járványt is magunk mögött hagytuk. Ugyanebben bíznak a szereplők: Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry és David Schwimmer is.