Csillagok

Ezek a sztárok jótékonykodnak a járvány idején

A koronavírus-járvány idején igyekeznek a hírességek is jó példával járni elöl és adományaikkal segítik a vírus elleni emberfeletti küzdelmet.

Ezek a sztárok szívükön viselik az emberiség sorsát, beszédjeikben hangsúlyozzák az egyéni felelősség fontosságát, a szeretteink védelmét, és kiemelik, hogy miért fontos, most otthon maradni, hogy így is csökkentsük a fertőzöttek számát.

Jennifer Garner

Jennifer Garner (Fotó: Shutterstock)

A színésznő volt a legelső, aki egy komolyabb összeggel támogatta a Save The Children és a No Kid Hungry jótékony szervezeteket. Jennifer Garner úgy nyilatkozott, hogy anyaként átérzi milyen lehet azoknak a családoknak, akinek a vírus idején nincs elég pénzük a tartós élelmiszerekre, vagy a fertőtlenítőszerek beszerzésére. A színésznő, olyannyira szívén viseli az ügyet, hogy képes volt személyesen is ellátogatni ezekbe az otthonokba.

Amy Adams

Amy Adams (Fotó: Shutterstock)

Jennifer Garner után Amy Adams színésznő is segítséget ajánlott fel a Save The Children és a No Kid Hungry szervezeteknek. A színésznő nemcsak pénzt adományozott, hanem személyesen is támogatta a munkát többek között azzal, hogy meséket olvasott fel a gyerekeknek.

Blake Lively és Ryan Reynolds

Ryan Reynolds és Blake Lively (Fotó: Shutterstock)

A bájos sztárházaspár 1 millió dollárral, vagyis közel 300 millió forinttal támogatta a Feeding America és a Food Banks Canada nevű szervezeteket, melyek az élelmiszereket és fertőtlenítőszereket segítenek eljuttatni az idős embereknek és szegényebb családoknak.

Lady Gaga

Lady Gaga (Fotó: Shutterstock)

Az énekesnő március 16-án jelentette be a nyilvánosság előtt, hogy sikeres sminkmárkája bevételének 20 százalékát a Los Angeles-i és New York-i ételbankoknak ajánlja fel, hogy így segíthessen a nélkülöző családokon és gyerekeken.

Justin Timberlake

Justin Timberlake (Fotó: Shutterstock)

Az énekes és színész egy nappal Lady Gaga előtt írta ki a Twitter oldalára, hogy a Mid-South Food Bank-nek adományoz egy nagyobb összeget, hogy a lehető legtöbb családhoz eljussanak a szükséges élelmiszereket. Ezenkívül posztjában kiemelte, hogy vigyázzunk egymásra, és segítsük az elesetteken és az idősökön, ha tehetjük.