Csillagok

II. Erzsébet és Harryék is üzentek a koronavírus kapcsán

A királyi család közösségi oldalán üzent II. Erzsébet királynő a koronavírus-járvány okozta sokk miatt, de ugyanígy tett Harry és Meghan is, akik szintén a saját közösségi oldalukat választották erre a célra.

„Az olyan idők, mint amilyen ez is, nemzetünk történetének azon időszakaira emlékeztetnek, amikor az egyének és közösségek egymással összefogva, egy emberként, egy célra összpontosítva dolgoztak” – írja a királynő a közleményben.

 

 

„Nagyon hálásak vagyunk a tudósaink, orvosaink, a készenléti és közszolgálatot ellátók szakértelméért és elkötelezettségéért, de most – a következő napokban, hetekben, hónapokban – az eddigieknél is sokkal inkább létfontosságú szerepe van az egyének viselkedésének. Sokunknak új módot kell találnunk arra, hogy kapcsolatban maradjunk egymással, hogy meggyőződhessünk arról, hogy a szeretteink biztonságban vannak. Mindenkit biztosíthatok afelől, hogy a családom és én készen állunk arra, hogy kivegyük a részünket ebből”.

II. Erzsébet mindenkinek azt javasolja, hogy változtasson a napi rutinján és a szokásainkon a közösség érdekében.

És bár március végétől hivatalosan már nem képviselik a brit királyi családot, Harry herceg és Meghan, de még ők is nyilatkozatot tettek a koronavírus kapcsán.

 

 

Megjegyezték, hogy azoknak van a legnagyobb szükségük a támogatásunkra, akik most a koronavírus elleni közdelem élvonalában harcolnak a járvány megfékezéséért, valamint keresik azokat az inspiráló történeteket, amelyek felemelőek a mostani helyzetben.